Equip humà

Hola, soc la Catarina! He estat al llarg del curs amb tots vosaltres; amb ganes i molta il·lusió per seguir veient créixer aquest projecte.

Descripció personal: Em considero una persona ambiciosa: m’encanta començar nous projectes i reptes. Soc una persona amb una alta capacitat d’adaptació de les circumstàncies: sempre intento treure la part positiva de les coses. Soc resilient, així com creativa i comunicativa. M’encanta fer activitats manuals i plàstiques per treballar la part més empàtica i emocional d’un mateix.

Descripció professional: Soc mestra d’infantil i primària. Tanmateix, he cursat diverses formacions de l’hospital Sant Joan de Déu de Barcelona, relacionades amb els infants amb NEE (necessitats educatives especials).

Cita cèlebre sobre educació amb la que m’identifico: “Ajuda’m a fer-ho per mi mateix” – Maria Montessori

Raons per les què he estudiat ciències de l’educació: Tinc moltes ganes de poder fer un pas endavant en el món de l’educació: innovar i poder transmetre als alumnes els aprenentatges més significatius. Desitjo fer de guia en aquest procès on els infants són els protagonistes del seu propi aprenentatge.

Objectius i desitjos per al curs vinent vers els nens i les seves famílies: Al llarg d’aquest curs escolar espero poder acompanyar i guiar als infants en el camí de l’aprenentatge més innovador i enriquidor per a ells. M’agradaria transmetre els valors que per mi són fonamentals i que formen part del nostre paper com a educadors. Espero poder formar una relació propera i familiar entre el nostre centre i les famílies, perquè els aprenentatges siguin més sòlids i significatius.

Soc la Noemí, la nova incorporació de l’equip d’aquest curs escolar 22/23: amb moltes ganes de conèixer-vos! 

Descripció personal: Soc una persona organitzada, pacient i amb una gran motivació. Amant dels nens i la felicitat que m’aporten, dels animals i de la natura. M’agrada llegir, el cinema, gaudir de les petites coses i aprendre cada dia.

Descripció professional: Soc psicòloga i psicopedagoga educativa. En l’àmbit laboral m’agrada ser professional, comunicativa i resolutiva.  Soc capaç d’adaptar-me a les exigències de les circumstàncies i a donar el millor de mi en qualsevol projecte.

Cita cèlebre sobre educació amb la que m’identifico: “Si un nen no pot aprendre de la forma que ensenyem, poder hauríem d’ensenyar com ell aprèn” – Ignacio Estrada

Raons per les què he estudiat psicopedagogia: Considero que en l’educació està la clau per crear persones respectuoses amb elles mateixes i amb l’entorn, i fomentar valors com el companyerisme, l’assertivitat, l’autoestima o la constància. L’educació és un dret per a qualsevol nen. Per això vaig decidir estudiar psicopedagogia, per a què l’ensenyança arribi a tots els infants, incloent a aquells que, per les seves condicions físiques o cognitives, tenen més dificultats.

Objectius i desitjos per al curs vinent vers els nens i les seves famílies: Desitjo que per al pròxim curs tots els infants amb els que treballem aprenguin i gaudeixin de l’aprenentatge. Que tant els nens com les famílies es sentin acompanyats en tot moment, posant-me a disposició del que les famílies amb més dificultats necessitin. I poder aportar el millor en el desenvolupament cognitiu i personal de cada infant.

Soc la Meri, la fundadora i directora del projecte Atenea Espai d’Aprenentatge.

Descripció personal: Soc una persona organitzada, implicada, treballadora i riallera. Amant dels nens i de la seva innocència i creativitat. M’agrada la música, ballar i gaudir amb les persones que m’envolten.

Descripció professional: Soc mestra d’educació infantil i primària des de fa deu anys; i ara també, la fundadora i directora d’Atenea Espai. Compagino el meu projecte amb la FPNSM (Fundació Privada nostra senyora de Meritxell) fent d’educadora en el programa PROGRÈS. He cursat tanmateix un màster en intel·ligència emocional a les organitzacions, així com diversos cursos en pedagogies vives i actives, conta contes, matemàtiques manipulatives, risoteràpia, entre altres.

En l’àmbit laboral m’agrada ser professional i em considero comunicativa.

Cita cèlebre sobre educació amb la que m’identifico: “Els nens i nenes no juguen per aprendre, però aprenen perquè juguen” – Jean Piaget

Raons per les què he estudiat ciències de l’educació: Des de ben petita he tingut clar que volia dedicar-me als nens i a l’ensenyament. L’educació ho és tot, i en les nostres mans està poder fer del món un lloc millor.

Objectius i desitjos per al curs vinent vers els nens i les seves famílies: Desitjo que pel pròxim curs tots els infants gaudeixin de l’aprenentatge que abordem en el nostre centre, gràcies a les pedagogies vives i actives i a una ensenyança respectuosa amb l’infant. Pretenc que les famílies trobin un lloc on deixar els seus infants amb total confiança i seguretat en l’equip que formem aquest centre.