Atenea

Aquest projecte neix arrel de la il·lusió d’ensenyar i acompanyar als nens i nenes en la descoberta i desenvolupament de les seves habilitats i emocions. 

Com a mestra, al llarg dels darrers anys he pogut comprovar com els infants deixen d’estimar alguna àrea de l’escola per manca d’interès, motivació i comprensió. Crec fermament que tots els infants requereixen atenció més específica i individualitzada, i que amb l’ajuda de diferents metodologies així com de material manipulatiu, es poden potenciar les seves capacitats cognitives.

Tanmateix, considero que avui en dia l’escola prioritza en excès algunes àrees en detriment d’altres, per mi igual d’importants com poden ser la intel·ligència emocional i socio-afectiva.

PARAULES D'AGRAÏMENT

Als meus alumnes, perquè sense saber-ho m’han ensenyat a ser millor persona i mestra.

Als meus companys de mirada innovadora que no perden mai les ganes d’imaginar, crear i descobrir nous materials, nous camins.

A tots aquells que em fan costat en el meu dia a dia, amics i sobretot familiars. Gràcies per creure en aquest projecte, amb la vostra estima em doneu l’empenta necessària per arribar a fer realitat els meus somnis.

Un nen només necessita que creguin amb ell per arribar a fer l’impossible.

L’escola hauria de ser un lloc ple de creativitat, màgia i possibilitats.

Tot i les dificultats de l’alumnat i la seva diversitat, sí es pot. Es pot sempre.