Reserves

Nota important:

Si us plau, procureu fer la reserva en qüestió un cop estigueu segurs que els vostres infants podran assistir a la sessió desitjada: ja sigui una classe de prova, un taller de dissabte o Atenea Vacances. D’aquesta manera, previndrem que algú altra es quedi sense plaça.

Als workshops, demanem MÀXIMA PUNTUALITAT per no perjudicar la resta dels assistents i les seves famílies, així com la nostra pròpia organització. No esperarem a ningú per començar a fer el workshop, i si ho creiem necessari i convenient ens reservem el dret d’admissió a la sessió reservada degut al retard.

Recordeu que les places són limitades. Les vacants s’otorguen per ordre de reserva. Us enviarem un correu en les properes 48 hores (dies hàbils), confirmant o no la reserva (segons les vacants disponibles, ja sigui als workshops o a les vacances).

Tant pels workshops com pel Programa Atenea Vacances, us recordem que caldrà retornar signat i degudament omplert el formulari d’inscripció per tal que es faci efectiva la reserva. No guardem cap plaça si no hem rebut dit formulari.

Us demanem que reserveu una classe de prova, per donar la oportunitat als vostres infants de venir a provar alguna classe, tot i mantenint l’aforament i mesures de prevenció establertes per la COVID-19.

Moltes gràcies per la vostra comprensió!